Dubrovnik najuspješnija city break destinacija

0
189
Grad Dubrovnik dobitnik je nagrade za najuspješniju city break destinaciju. Nagradu je na prvoj večeri ovogodišnjih Dana hrvatskog turizma u Bolu na Braču primio pročelnik UO za poduzetništvo, turizam i more Vlaho Margaretić.
„Nagradna je značajna jer je upravo city break program osnovni proizvod koji nas približava našem cilju – Dubrovnik 365. Nagrada je ujedno priznanje svim našim građanima i djelatnicima u turizmu, onim nagrađenim, ali i svima koji sustavno rade na kvaliteti destinacije i proizvoda“, rekao je Margaretić.

Uz navedeno priznanje Gradu Dubrovniku, priznanjima u više kategorija nagrađen je veliki broj hotelskih kuća i pojedinaca. Popis svih nagrađenih na prvoj večeri DHT-a pogledajte u privitku.

Dani hrvatskog turizma, tradicionalni skup turističkih djelatnika koji se ove godine održava u Bluesun hotelima u Bolu na otoku Braču u organizaciji Ministarstva turizma, Hrvatske gospodarske komore i Hrvatske turističke zajednice. Svečana dodjela godišnjih hrvatskih turističkih nagrada, top 10 hrvatskog turizma, održava se večeras. (Dubrovnik.hr)

Nema komentara

Komentiraj