Splitsko sveučilište: Na preddiplomskim studijima u jesenskom roku ostalo slobodno 841 mjesto

0
101
Prema rezultatima upisa studenata u I. godinu preddiplomskog sveučilišnog, integriranog preddiplomskog i diplomskog sveučilišnog te stručnog studija u akademskoj godini 2016./2017. na Sveučilištu u Splitu je za jesenski rok ostalo slobodno 841 mjesto, od čega 429 na sveučilišnim studijima.
Što se tiče sveučilišnih studija, sve kvote su popunjene na Kineziološkom i Medicinskom fakultetu. Najviše slobodnih mjesta ostalo je na Fakultetu elektrotehnike, strojarstva i brodogradnje te Prirodoslovno-matematičkom fakultetu.
Na izvanrednim studijima, pak, najveći broj mjesta ima na Pomorskom i Pravnom fakultetu.
Na preddiplomskim stručnim studijima ostalo je ukupno 412 slobodnih mjesta i to na svim sastavnicama koje ih izvode, osim na Fakultetu građevinarstva, arhitekture i geodezije. Najmanje mjesta za jesen ostalo je na Kemijsko-tehnološkom fakultetu, a najviše na Upravnom studiju Pravnog fakulteta, Kineziološkom fakultetu i Sveučilišnom odjelu za stručne studije.
Prijave za upis na studij obavljaju se na mrežnoj stranici www.postani-student.hr putem koje se pristupa Nacionalnom informacijskom sustavu prijava na visoka učilišta (NISpVU), sustavu pomoću kojeg kandidati prijavljuju polaganje ispita državne mature i prijavljuju se za upis na odabrane studije. (Sveučilište Split)

Nema komentara

Komentiraj