U Puli otvorena Specijalna bolnica Medico

0
94

Prigodnom svečanošću i u nazočnosti brojnih uzvanika, danas je u Puli u Rizzijevoj 101 otvorena Specijalna bolnica Medico, jedna od najvećih privatnih zdravstvenih ustanova u Istri.

Otvaranju je sudjelovao pulski gradonačelnik Boris Miletić koji je upravi i osoblju bolnice zaželio puno uspjeha u daljnjem radu. „U Istri težimo izvrsnosti jer smo naprosto premali da bi bili prosječni. Ovo nije samo vrijedan poduzetnički pothvat u našoj Puli koja je u samom vrhu hrvatskih gradova kad je u pitanju poduzetništvo, već i zdravstveni pothvat te sam siguran u uspjeh ovog centra,“ istaknuo je gradonačelnik.

Čestitkama se pridružio i istarski župan Valter Flego koji je dodao kako je potrebno da javni sektor podupire privatni i u zdravstvenom segmentu kako bi u konačnici samim građanima mogli ponuditi najbolju zdravstvenu uslugu.

Okupljenima su se obratili ravnateljica i vlasnik Specijalne bolnice Medico Nevenka Kovač i Miroslav Reljanović , a potom i Stanislav Peharec u iz istoimene poliklinike u čijoj se zgradi smjestila bolnica.

Specijalna bolnica Medico osnovana je 1991. godine i jedna od prvih privatnih zdravstvenih ustanova u Hrvatskoj. Raspolaže najsuvremenijom dijagnostičkom i terapijskom opremom te minimalno invazivno kirurgijom. Iskusni medicinski tim u Puli broji 24 specijalista, a nudi program dnevnih bolnica, sistematske preglede i individualne zdravstvene programe. Medico u Hrvatskoj zapošljava 102 djelatnika među kojima je 50 liječnika.

Nema komentara

Komentiraj