Bjelovarsko-bilogorska županija izdvojila 120.000 kuna za ljetovanje osnovnoškolaca

0
224

Zamjenica bjelovarsko-bilogorskog župana Đurđica Ištef Benšić posjetila je osnovnoškolce koji zahvaljujući Bjelovarsko-bilogorskoj županiji ljetuju u Tkonu na otoku Pašmanu, inače odmaralištu Osnovne škole iz Dežanovca.

Tako je put Tkona ove godine otišlo sedamdesetak osnovnoškolaca iz Bjelovarsko-bilogorske županije, koja u dvije grupe po sedam dana ljetuju u Tkonu na otoku Pašmanu. Trenutno je u odmaralištu druga grupa učenika, a posjetila ih je zamjenica župana Đurđica Ištef Benšić i tako se uvjerila na licu mjesta kako učenici provode svoje vrijeme i kako provode svoje dane na moru, putovanje koje u potpunosti financira Bjelovarsko-bilogorska županija.

“Kako bi im upotpunili ljetovanje djeci,  uz školu plivanja, organiziraju se različite športsko-zabavne aktivnosti, kao što je natjecanje u stolnom tenisu, plivanju, pikadu, visećoj kuglani, škola plesa, likovne radionice, te kviz znanja. Za ovaj projekt, u cilju osiguravanja ljetovanja djeci slabijeg imovinskog stanja, Županija izdvaja sredstva u iznosu od 120.000,00 kuna.”, ističu u Bjelovarsko-bilogorskoj županiji. (bbz.hr)

Nema komentara

Komentiraj