Anušić: Maksimalna mobilizacija – Više od 600 stožera od Prevlake pa sve do Dunava!

0
173

U zagrebačkom poslovnom centru City Plaza u subotu se održava zatvoreni sastanak vrha HDZ-a i svih ključnih dužnosnika iz vladajuće stranke s nacionalne i lokalne razine, a prisutna je i predsjednica Republike Kolinda Grabar-Kitarović.

Riječ je o klauzuri za koju je poziv članovima Predsjedništva, Nacionalnog vijeća, Središnjeg odbora, gradonačelnicima i načelnicima iz redova HDZ-a, šefovima stranačkih zajednica, državnim tajnicima i pomoćnicima ministara iz redova stranke i drugim dužnosnicima uputio osobno predsjednik stranke i hrvatski premijer Andrej Plenković.

Tema skupa su predstojeći predsjednički izbori, odnosno izborni program HDZ-ove kandidatkinje Grabar-Kitarović, koja je tijekom mitinga održala govor u kojem je predstavila ključne točke svoje kampanje za drugi predsjednički mandat.

Na klauzuri je govorio Ivan Anušić, šef stožera Kolinde Grabar Kitarović.

“Još od 1. dana prikupljanja imamo više nego dovoljan broj potpisa za kandidaturu, ali ostajemo maksimalno mobilizirani. Više od 600 stožera diljem Hrvatske, od Prevlake pa sve do Dunava, predano radi s jednim jedinim ciljem – Pobjeda! Definirali smo svaki naš korak do 22. prosinca! Predsjednica će biti na terenu od jutra do večeri, obići sve županije. Četiri središnja skupa bit će u Zagrebu, Splitu, Osijeku i Rijeci, a onaj završni u našem Gradu Heroju!”, rekao je Anušić.

Nema komentara

Komentiraj