Kolinda Grabar-Kitarović u Kninu poručila: Prijateljska politika prema svima, ali hrvatska je sigurnost u hrvatskim rukama

0
116

Tijekom mandata, Kolinda Grabar-Kitarović bila je prva predsjednica koja je izmještala svoj ured i umjesto salonske, vodila politiku među svojim narodom i sa svojim narodom. Jednako je nastavila i u kampanji za novi predsjednički mandat. Danas je tako posjetila Šibensko-kninsku županija, a prvi je sastanak održala s vodstvom županijskog HDZ-a ove dalmatinske županije u Lozovcu. Snažne poruke sadašnje i buduće Predsjednice podigle su izvrsnu atmosferu županije koja je i do sada čvrsto stajala uz Kolindu Grabar-Kitarović.

Posjet je nastavila u kraljevskom gradu Kninu, podsjetivši na to kako je u svom mandatu ispravila greške prethodnika.

– Vratili smo Hrvatsku vojsku u Sinj, Vukovar, Ploče, Varaždin, Udbinu i Pulu. Vratili smo dostojanstvo hrvatskom vojniku i nastavljamo s opremanjem i osnaživanjem naše vojske. Hrvatska više nikada neće biti nezaštićena i nenaoružana. Vodit ćemo prijateljsku politiku prema svima, ali hrvatska je sigurnost u hrvatskim rukama – poručila je Grabar-Kitarović.

Nakon Knina, druženje s građanima nastavilo se u Vodicama, a posjet Šibensko-kninskoj županiji završio je na šibenskom adventu, u blagdanskoj atmosferi družeći se i fotografirajući s brojnim Šibenčankama i Šibenčanima.

Nema komentara

Komentiraj