Sve više javnih osoba daje potporu aktualnoj predsjednici: “Ona okuplja ljude, a ne dijeli ih”

0
122

Sve više osoba iz javnog života javno daje podršku aktualnoj predsjednici i predsjedničkoj kandidatkinji HDZ-a Kolindi Grabar-Kitarović.

Podršku su joj pružili i proslavljeni sportaši – legendarni vaterpolisti Dubravko Šimenc i rukometni reprezentativac Damir Bičanić.

Šimenc je u poruci istaknuo da je Grabar-Kitarović davala neizmjernu podršku svim hrvatskim sportašima u svim natjecanjima. “Naša predsjednica okuplja ljude, a ne dijeli ih. Stoga moj glas ide osobi, ženi, majci, državnici koja nas je 5 godina na najljepši mogući način predstavljala u svijetu!”, poručio je Šimenc.

Rukometni reprezentativac i osvajač brončane olimpijske medalje Damir Bičanić također je podržao Grabar-Kitarović zato što je uvijek uz sportaše. “Na svjetskom prvenstvu vidjeli smo kako je s punim srcem bila uz naše nogometaše, a uvijek je podjednako bodrila i nas rukometaše!”, rekao je Bičanić.

Potporu Grabar-Kitarović dao je i posljednji predstojnik Ureda prvog hrvatskog predsjednika Franje Tuđmana akademik Ivica Kostović. “Mogu ocijeniti da je Kolinda Grabar-Kitarović po državničkim sposobnostima u velikoj prednosti pred Milanovićem, i to u svim glavnim ovlastima predsjednice Republike Hrvatske: kao vrhovna zapovjednica te u predstavljanju Hrvatske u svijetu i sukreiranju vanjske politike.”

Predsjednik Zajednice poduzetnika i obrtnika HDZ-a Domagoj Ivan Milošević u poruci podrške istaknuo je da je Milanović u četiri godine svakog Hrvata zadužio za novih 20.000 kuna. “Poduzetnici ga nikad nisu zanimali, za razliku od predsjednice koja nas je iskreno podržavala”, istaknuo je Milošević.

Nema komentara

Komentiraj