Kolinda Grabar-Kitarović službeno objavila kandidaturu

0
140

Točno u podne u zgradi Matice hrvatske u Zagrebu, predsjednica Republike Kolinda Grabar-Kitarović službeno je objavila svoju kandidaturu za još jedan predsjednički mandat. “Zato što vjerujem u Hrvatsku” – slogan je njezine kampanje.

Danas objavljujem svoju kandidaturu za predsjednicu Republike Hrvatske. Vaše povjerenje moja je snaga. Vjerujem da Hrvatska može i treba suvereno napredovati prema najsuvremenijim državama. Čvrsto sam vjerovala i vjerujem da Hrvatsku možemo graditi po mjeri čovjeka. Tražim vaše povjerenje za drugi mandat., poručila je, između ostalog Kolinda Grabar Kitarović.

Pet godina živim licem u lice s Hrvatskom. Prošla sam svaki pedalj naše prelijepe Domovine i kao glas naroda skretala pozornost na probleme i teškoće te činila sve što je u mojoj moći da pomognem hrvatskom čovjeku, poručila je.

Predsjednica sam iznad stranačkih i ideoloških podjela. Uvijek i svugdje branila sam, branim i branit ću zajedništvo svih hrvatskih ljudi, zajedništvo za budućnost Domovine nam.

Poticala sam i poticat ću javni prostor za one najbolje među nama: hrvatske poduzetnike-pokretače, inovatore, sportaše, talentirane učenike i studente, za hrvatsku mladost, za sve one koji svojim primjerom potvrđuju da je bolja Hrvatska moguća. One koji se ne predaju. One koji vjeruju u Hrvatsku.Vjera nas je sačuvala u najtežim trenucima te nas je dovela do slobode, a sloboda nam sada daje mogućnost graditi Domovinu onakvom kakvom je svi želimo – snažnijom, pravednijom, boljom. Vjerujem u Hrvatsku. Vjerujmo u Hrvatsku, poručila je Kolinda Grabar Kitarović.

Nema komentara

Komentiraj